9 december 2012
18:00

Referat: Bki Sunnanå - Lekvattnets BK

Dags att möta sunnanå det var ett tag sen vi spelade nu , vår sista match mot Billingsfors vill vi helst glömma,
enligt tabellen så är det ganska jämt , så tre poäng är mycket viktigt för våran del. Men söndagen startar inte så bra, två spelare är redan sjuka, några timmar innan match blir våran ordinarie målvakt sjuk, första tanke blir att vi flyttar matchen efter diskutioner kom vi fram att vi kör ändå , 12 spelare samt johanna nilsson som får vakta kassen. Självklart tänker man ! hur går detta, vid samlingen såg flickorna laddade ut lite tyst i omklädningsrummet men ändå fick man kännslan att detta fixar vi . Johanna Nilsson får lite instruktioner hur hon skall agera i mål samt spelarna får nya direktiv hur vi skall ställa upp och spela. (Matchen startar) vi jobbar bra i banan samt har hög press får tyvärr en 2 minutare för felaktigt byte men detta löser vi mycket bra, dröjer inte länge innan vi tar ledningen och går av i paus med ledning 2-0. (Andra halv) vi har spelet vi , tar avslut , jobbar tillsammans och gör detta på ett galant sätt, går i pause och vinner andra med 1-3. (tredje halv) Sunnanå gör allt och sätter press vi glömmer av våran uppgift , vi tar time out reder ut allt och går in och sätter mål nr:6 inga namn ingen glömd, självklart vill hela laget ge Johanna N ett stort tack för den insatts hon gjorde (skottstatestiken 18-36 ) betyg MVG , sist vill vi ge hela laget en stor klapp på axeln för det spel och en härlig inställning tack.